Belt cutting maschine GS 20

Standardni stroj za rezanje solate, zelenjave in sadja do 2,5 t/h.

Za industrijsko rezanje solate, zelenjave, finih zelišč in še veliko več produktov.

Na novo razviti stroj za rezanje s trakom GS 20 je opremljen s transportnim trakom širine 250 mm in enoto, ki z ustreznim pritiskom potiska produkt navzdol, s čimer poskrbi, da se produkt ustrezno premika in ostane nepoškodovan. Ta ključni del poskrbi, da se produkt pravilno pomika do nožev.

Individualno oblikovane programe lahko shranite in preprosto izberete z uporabo kontrolnih gumbov, poleg tega pa lahko velikost spreminjate digitalno tudi med rezanjem, in sicer od 1 do 50 mm pri uporabi noža s tremi rezili. Dovajalni trak stroja GS 20 je bila zasnovan za transportiranje celih glav solate ali zelja.

Lahko upravljanje je skupna značilnost vseh KRONENOVIH rezalnih strojev s trakom GS. Pokrov noža pri izhodu produkta iz stroja je optimalno oblikovan tako, da produkti ostanejo nepoškodovani.

Enota, ki z ustreznim pritiskom potiska produkt navzdol, in valji za preusmerjanje so še izboljšani, obrabni deli pa skladno zmanjšani, kolikor je bilo mogoče, za izboljšanje kakovosti produkta.

Signalne luči kažejo stanje varnostnih senzorjev. Nov zaklepni sistem v kombinaciji z novim pokrovom traku poskrbi za dodatno varnost na območju noža. Kot pri vseh KRONENOVIH strojih so tudi pri tem visoki higienski standardi velika prednost: nagnjene površine, radialna osna tesnila iz nerjavečega jekla, odstranitev vijakov v predelu noža, brezšivni robovi noža ipd. prispevajo k izboljšanemu delovanju rezalnega stroja s trakom GS 20.

Trden industrijski stroj je v celoti narejen iz nerjavečega jekla. Zasnovan je bil s poudarkom na preprostem vzdrževanju, enostavnem in učinkovitem čiščenju, zaradi česar je najbolj primeren za industrijsko uporabo.

Belt cutting maschine GS 20
© Frigopak, d.o.o. / Piškotki / rdesign.si