DECONWA PREP SISTEM ZA PRIPRAVO IN DEKONTAMINACIJO


DEKONTAMINACIJA CELEGA SADJA IN ZELENJAVEDECONWA Prep služi za: dekontaminacijo surovih izdelkov pred nadaljnjo predelavo. V ta namen se surovi izdelki operejo s svežo vodo v stroju, po potrebi z dodanimi dodatki.

Dekontaminacija zmanjša stopnjo kvarjenja s tem da zmanjša obremenitev s klicami na površini izdelka in prenos klic iz lupine izdelka na rezane površine med nadaljnjo obdelavo. Zato je sistem za pranje in dekontaminacijo DECONWA Prep še posebej primeren kot rešitev za prehod iz proizvodnih območij ˝low care˝ na ˝high care˝.

Vsestranska uporaba

Poleg uporabe za pripravo različnega sadja za sadne solate je thr DECONWA Prep na splošno primeren za vse rešitve, pri katerih je treba surove proizvode pred nadaljnjo predelavo dekontaminirati, da se prepreči navzkrižna kontaminacija. Z nastavljivimi zadrževalnimi časi, prilagojenimi posameznemu izdelku, različnim nadzorom pretoka vode za plavajoče in neplavajoče izdelke ter z delovanjem kot neprekinjenim ali serijskim procesom, je DECONWA Prep mogoče prilagoditi različnim proizvodnim okoljem.

ZMOGLJIVOST: na serijo pribl. 70 kg (jabolka)


© Frigopak, d.o.o. / Piškotki / rdesign.si