JASA PAKIRANJE 2 v 1

Patentirana in v celoti avtomatizirana pakirna rešitev omogoča čisto pakiranje različnih izdelkov v dva ločena prekata v enem samem proizvodnem teku. Na primer, mešana solata, krompir ali čips gredo v glavi prekat, medtem ko drug prekat ponuja prostor za vrečke s prelivom, omako ali zelišči, za pribor za enkratno uporabo ali za promocijske izdelke. Inovativen in stroškovno učinkovit koncept embalaže, ki ponuja številne možnosti pakiranja, da izpolni naraščajoče povpraševanje po pripravljenih izdelkih.

HITRO, ČISTO IN ZANESLJIVO
Oba prekata paketa 2 v 1 sta oblikovana, napolnjena in zatesnjena v enem popolnoma avtomatskem proizvodnem teku. Posledica tega so pomembne prednosti pri času proizvodnje, higieni in kontroli stroškov. Vrečke, ločeni dodatki ali predmeti za promocijske akcije so čisto in varno pakirani v drugem prekat. S tem je konec embalaže, kjer se prilepljene ali pritrjene vrečke odlepijo ali izgubijo med prevozom ali na policah v trgovinah.

DVE DO PET PREGRAD
JASA Packaging Solutions razmišlja v naprej. Patentirani 2 v 1 paket še naprej razvijajo, tako da lahko oblikujejo, napolnijo in zatesnijo do pet ločenih prekatov. Popolnoma avtomatizirano, v enem proizvodnem teku, z možnostjo prekatov, ki se lahko odpirajo ločeno med seboj za največjo uporabnost in z možnostjo kontrolirane atmosfere za podaljšanje roka uporabe.

KATALOG JASA_2-in-1-Pack

© Frigopak, d.o.o. / Piškotki / rdesign.si