LINIJA ZA MEŠANJE ZAMRZNJENIH ŽIVIL

Sodobna, prilagojena linija za proizvodnjo zamrznjenih sadnih in zelenjavnih mešanic. Opremljena je s celotnim sklopom strojev, ki omogočajo visoko učinkovitost.

Linija za mešanje zamrznjene hrane je sestavljena iz prekucnika, ki samodejno prenese zalogovnik v določen zbiralnik, kjer se raztovori. Zbiralnike je mogoče napolniti ročno, npr. z izdelki iz vrečk.

Ko izdelek pride v zbiralnik, ga je treba v naslednjem koraku „razbiti“ na ustrezno strukturo, nato pa se s pomočjo vijačnega transporterja pomika do postaj za doziranje in tehtanje. Naprava omogoča pridobitev želenih odstotkov proizvedenih zelenjavnih/sadnih mešanic v skladu z vnesenimi recepti. Na zaslonu so prikazani recepti z nastavitvami odstotkov za vsak zbiralnik.

Linijo je mogoče opremiti z izbirnim sistemom za dovajanje/doziranje začimb in posušene zelenjave – pripravljeno zelenjavno mešanico lahko obogatite z mešanico začimb ali drugih dodatkov, npr. sončničnih semen.

V zadnji fazi proizvodnje se v pripravljeno zelenjavno mešanico s pomočjo vijačnega transporterja vnese mešanica začimb, ki jo izbere stranka.

Rezultat podrobne izpopolnitve te linije sta skrbno premišljen koncept tehnološkega postopka in pregledno delovanje naprav. V sodelovanju s strankami lahko bolje spoznamo njihove potrebe in ustvarimo proizvodne linije, ki izpolnjujejo njihove zahteve. Vse stroje lahko oblikujemo v skladu z individualnimi zahtevami strank. Stroji iz nerjavečega jekla, ki so ustrezno vzdrževani, bodo delovali dolga leta.

© Frigopak, d.o.o. / Piškotki / rdesign.si