PROGRAMSKA OPREMA FOOD PROCESS

FoodProcess je inovativna programska rešitev, ki vas podpira pri vašem procesu pakiranja. V kombinaciji z našimi natančnimi tehtalnimi rešitvami vam bo enostavno zmanjšati odvečno količino, nadzorovati stroške osebja in znatno povečati produktivnost.

S pritiskom na gumb FoodProcess ustvari informacije o teži z odvečnim izdelkom, podatke o dejavnostih in uspešnosti, napovedi prodaje in še več v prilagojenih poročilih. Vse podatke shranjuje v realnem času na lokalnem strežniku in je do njih mogoče dostopati kadarkoli prek intuitivnih nadzornih plošč.

UPRAVLJANJE NAROČIL: Začetek naročila nadzoruje intuitivni vodič. Stroji, potrebni za delo, se samodejno nastavijo.

UPRAVLJANJE PROIZVODNJE: Stanje proizvodnje je na voljo v realnem času: napredek, aktivni uporabniki, produktivnost, odvečna količina in odpadki so vidni na prvi pogled.

AVTOMATIZIRANI PROCESI: S programsko opremo FoodProcess lahko nastavite posamezne stroje, ki so potrebni za vaše naročilo. Možne so tudi večnivojske izravnave za recepte.

STATISTIKA: Hitro in enostavno je mogoče ustvariti široko paleto poročil KPI, prilagojenih vašim potrebam. Tako lahko spremljate svojo uspešnost in jo izboljšate.

SLEDLJIVOST: S programsko opremo je enostavno zagotoviti sledenje produkta in embalaže. Shranjeno je, kateri material je bil uporabljen za katero naročilo.

KATALOG TOP CONTROL FOOD PROCESS

© Frigopak, d.o.o. / Piškotki / rdesign.si