STROJ ZA ZAPIRANJE VREČ

Stroj za zapiranje vreč je naprava, ki se uporablja za zapiranje in zavarovanje odprtega konca vreče. Stroj deluje tako, da segreje tesnilni trak na temperaturo, ki spoji material vrečke in ustvari trajno vez.

Stroji za zapiranje vreč ostajajo industrijski standard ekonomičnosti in zanesljivosti. Naši industrijski stroji za zapiranje vreč imajo majhno stopnjo hrupa, povečano varnost ter izboljšano delovanje, kar omogoča bolj gladek in hitrejši proizvodni proces.

Naša oprema je primerna za različne trge. Stroji so zasnovani z mislijo na higieno, zahvaljujoč popolnoma nerjaveči konstrukciji.

 

4600 AeroSeal Stroj za zapiranje vrečk

Stroj Thiele serije 4600 AeroSeal® za zapiranje vrečk je zasnovan za zapiranje večplastnih vrečk s stopnjevanim koncem, potem ko je vrečka napolnjena s produktom. Ko je napolnjena, stroj aktivira predhodno nanesen vroči lepilni nanos na vrečkah in prepogne vrh, da zapre pakiranje.

Ko se napolnjena vrečka premika po transportnem traku, se vrh vrečke ročno ali avtomatsko oblikuje in vnese v vodilo za vhod v zapiralko. Trakovi nato vodijo vrh vrečke skozi zapiralko.

Vrečka vstopi med valje za gubanje, da nastavi pregibno linijo in prepogne vrh vrečke za 90 stopinj. Vrečka vstopi nad šobo za vroč zrak, kjer se pod reguliranim tlakom in temperaturo vročega zraka aktivira predhodno naneseno lepilo.

Na koncu vrh vrečke prehaja skozi serijo stiskalnih valjev, ki stisnejo prepogib in utrdijo lepilo.

Proizvodna hitrost: 7,6 m – 21,4 m, odvisno od vrste vrečke in proizvodnih pogojev

 

KATALOG – Stroj za zapiranje vrečk

© Frigopak, d.o.o. / Piškotki / rdesign.si