FLOW PACK FN 300 SINCRO

FN 300 je vrhunski horizontalni flow-pack stroj, ki deluje z visoko hitrostjo in je izdelan za samodejno pakiranje (zavijanje) posamičnih izdelkov in izdelkov na podstavkih.

Za pakiranje uporablja materiale, ki jih toplotno zavari in s tem oblikuje pakete tipa flow-pack ali t.i. pillow bag.

Stroj se uporablja za posamično ovijanje trdnih izdelkov dimenzij, ki so določene v tehničnem listu, pri čemer je potrebna določena zaščita pred zunanjimi dejavniki.

FN 300 vključuje elektronsko krmiljenje osi, ki sinhronizira objemko, valje in podajalni voziček, zaradi česar je stroj vsestransko uporaben in prilagodljiv pri spremembah izdelkov ter ima dobro sinhronizacijo zahtevanih gibov. To nam omogoča doseganje visoke zmogljivosti in lastnosti stroja. Vgrajeno je tudi dvojno držalo kolutov, ki zmanjšuje število postankov stroja.

Stroj je opremljen z najnovejšim nadzorom osi za natančne in hitre menjave na popolnoma samodejen način prek zaslona na dotik, ki omogoča pomnjenje več kot 100 različnih izdelkov.

Vrste embalaže

Biorientiran polipropilen: sijajna folija za samodejno pakiranje v vrečke, ki se ne krčijo. (BOPP)

Kompleksne folije: Folija, sestavljena iz dveh ali več sestavin, ki zagotavljajo tesnjenje, od 40 do 150 mikronov. Folija za krčenje med 20 in 25 μm z zaporo za kisik pri uporabi plina.

BEL-Green: okolju prijaznejše folije.

 

 

© Frigopak, d.o.o. / Piškotki / rdesign.si