JASA SLEEVER

Jasa Sleever stroj za pakiranje jabolk, kivijev in paradižnika v 100 % kartonsko embalažo, ki je v celoti primerna za recikliranje.

Kartonski ovoj nadomešča plastične materiale za pakiranje na primer jabolk in paradižnikov. Ovoji so izdelani iz kartona in so v večini primerov združljivi s pladnji, ki jih trenutno uporabljate. Sleever lahko uporabite tudi za pakiranje drugih vrst sadja in zelenjave. Odlično se obnese tudi pri pakiranju v naprej pripravljenih solat. Zagotavljamo vam, da bo vaš izdelek izstopal na prodajnih policah!

JASA Sleever je odlična rešitev za personalizacijo vašega izdelka s predzloženim in predlepljenim ovojem okoli pladnja/podstavka.

Pravokotni in kvadratni pladnji so nameščeni v kartonske ovitke, ki so zaprti na dveh straneh. Inovativna zasnova omogoča, da so jabolka, kiviji in paradižniki vidni v embalaži, vendar jih ni mogoče vzeti iz pakiranja brez trganja ovitka. Ovoj je pritrjen na pladenj s pomočjo nalepke, pritrjene na dno pladnja. Ta nalepka se lahko uporablja za tisk informacij o izdelku in črtne kode. Zasnova ovoja vključuje tudi ročaj, zato je embalaža enostavna za prenašanje.

Kompaktna zasnova, velikost stroja, ki zavzame okoli enega kvadratnega metra prostora, in različni modularni sistemi za vstop in izstop produkta v in iz stroja zagotavljajo enostavno integracijo v obstoječe proizvodne linije.

Stroj Sleever lahko obdela do 50 pladnjev na minuto z enojnim trakom ali 100 pladnjev na minuto z dvojnim trakom.

Kapaciteta za jabolka je okoli 30-40 pladnjev na minuto za model PGS-1000 in 60-80 pladnjev na minuto za model PGS-2000.

Točno proizvodno zmogljivost je možno zagotoviti, če imamo možnost izvedbe testov z vašimi pladnji, ovitki in izdelki.

 

Prednosti JASA papirne embalaže na kratko:

  • Izdelana iz 100% papirja
  • Popolnoma brez plastike
  • V celoti primerna za reciklažo
  • Hitro pakiranje
  • Energetsko učinkovito
© Frigopak, d.o.o. / Piškotki / rdesign.si