K650 SUŠILNI SISTEM

Zmogljivost: do 2,800 kg / h

Za ožemanje in sušenje zelene solate, zelenjave, sadja itd.

Sušilni sistem K650 je idealen sistem za sušenje najrazličnejših solat in zelenjavnih produktov v kontinuiranem procesu obdelave.

Sušilni sistem K650 je popolnoma primeren za sušenje narezanega sadja, zelenjave, zelene solate, gob in zelišč v industrijski uporabi.Glede na konsistenco, obliko in velikost izdelka ter želeno stopnjo sušenja lahko čase ožemanja in hitrosti ožemanja prilagodite preko zaslona na dotik in jih shranite v programe.

Odvisno od časa cikla in hitrosti vrtenja so nekateri parametri avtomatizirani, npr. hitrost vmesnega transporterja in izhodnega transporterja. Tako je program pregledno organiziran in enostaven za uporabo.

Z opcijskim nadzorom prostornine je mogoče optimizirati količino dovajanega izdelka. To vpliva na zmogljivost in učinek sušenja. Poleg tega stroj brez izdelkov samodejno preklopi v način varčevanja z energijo.

Sušilni sistem K650 je idealen dodatek k pralnim strojem KRONEN GEWA in ga je mogoče integrirati v vse druge sisteme, ki zahtevajo kontinuiran, uporabniku prijazen proces sušenja, ki ga upravlja minimalno število osebja.

Za večje kapacitete do 5.000 kg/h je primeren nadgrajeni sušilni sistem K850


 

© Frigopak, d.o.o. / Piškotki / rdesign.si