Linija za obdelavo pora

Linija, ki se uporablja pri pripravi pora in rabarbare za zamrzovanje. Je enostavna za uporabo in ne zahteva veliko človeškega posredovanja.

Proces se začne s pralnim strojem za vodo in zrak. Gre za napravo v dodatno podaljšani različici, posebej opremljeno za zagotavljanje najvišje kakovosti čiščenja namenske surovine.

Po procesu pranja se izdelek transportira do rezalcev ali rezalnikov, glede na potrebe kupca. Velika prednost te naprave je sposobnost hitrega prehoda linije od kock na rezine zahvaljujoč nastavku s kolesi.

Naslednja stopnja je vibracijska enota za odvodnjavanje. Ta naprava se uporablja za odstranjevanje odvečne vode iz izdelka, preden se ta napoji v hladilni tunel, tako da gre skozi proces zamrzovanja bolj učinkovito, kar tudi izboljša delovanje samega hladilnega tunela.

Zadnja stopnja je lahko pakirna linija, integrirana v linijo za por in rabarbaro. Zahvaljujoč temu lahko izdelek takoj po koncu proizvodnje pakirate v kartonske škatle.

Podroben razvoj te linije je privedel do skrbno premišljenega koncepta tehnološkega procesa in transparentnega delovanja naprav. Zahvaljujoč sodelovanju s strankami lahko izvemo več o njihovih potrebah in ustvarimo proizvodne linije, ki ustrezajo njihovim zahtevam. Vse naše stroje lahko oblikujemo glede na individualne zahteve kupcev. Stroji iz nerjavečega jekla, podvrženi pravilnemu servisu, bodo ostali operativni še mnogo let.

© Frigopak, d.o.o. / Piškotki / rdesign.si