MHP3000

Najboljša rešitev, optimizirana za paradižnike in namizno grozdje

 

Težave z veliko odstopanja in nizko hitrostjo pakiranja? Optimizirajte postopek pakiranja s sistemom MHP3000 in foodProcess.

S polavtomatskim kombiniranim tehtalnikom MHP 3000 so prednapolnjene ali prazne majhne embalaže namiznih grozdja ali paradižnikov natančno dopolnjene z manjkajočo težo. Količina podarjenega blaga in čas, potreben za to, sta zmanjšana na minimum.

Prvih 12 tehtalnih trakov napolni delavec s proizvodi. Tehtnice, nameščene v dovodnem transporterju, v realnem času beležijo težo prednapolnjenih pladnjev in določijo manjkajočo težo. Izdelki, s katerimi je dosežena teža, se nato avtomatsko transportirajo na transporter, da jih delavec nato končno napolni v pladenj.

Da bi zagotovili kakovost izdelkov, se ti izdelki ročno napolnijo v pladnje.

MHP 3000 je prilagodljiv sistem tehtanja, ki poleg dopolnjevanja omogoča tudi delovanje v načinih izravnavanja na tehtalnih trakovih, kombiniranja tehtanja in pretočnosti.

MHP 3000 nudi pomembno povečanje učinkovitosti v procesu pakiranja. Morebitno preteženje embalaže se tako zmanjša na manj kot 1%. Samodejni izhod blaga prihrani ogromno časa in virov.

To opazno zmanjšuje stroške in povečuje dobiček. V povezavi s programsko opremo TopControl se vsi podatki o teži in delovnih časih beležijo ter prilagodljivo ovrednotijo.

 

 

© Frigopak, d.o.o. / Piškotki / rdesign.si