SERIJA LUPILCEV PL: PL 25S, PL 25K, PL 40K

Stroji za lupljenje krompirja, korenja, rdeče pese, repe in druge korenovke.

Serija PL ima na izbiro dva sistema za lupljenje in sistem za pranje.

• Sistem nožev lupi krompir, korenje, rdečo peso, repo in drugo trdo zelenjavo kot ročno olupljeno in je zato idealna rešitev za cele olupljene izdelke z daljšim rokom trajanja. Olupljen krompir se ne obarva.

• Abrazivni sistem lupi hitro in cenovno ugodno za nadaljnjo obdelavo. Abrazivni premaz in disk iz aluminijevega oksida je mogoče zamenjati z gumijastim cilindrom in diskom, s čimer se stroj za brušenje spremeni v stroj za pranje koreninskih gomoljev

• Sistem z gumijastimi gumbi se lahko uporablja za pranje krompirja, korenja itd. Zaobljena komora za lupljenje, ki jo je enostavno očistiti, zagotavlja ravnanje z odpadki brez ostankov, kar pomaga zagotoviti higienično okolje.

Pranje in lupljenje v enem koraku: Z integriranim pršenjem zgornje vode se izdelki med lupljenjem operejo in očisti karborundska plast.

PL lupilniki so opremljeni z nastavljivim časovnikom od 1 do 6 minut (PL 25S) in 1 do 10 minut (PL 25K in PL 40K). Pnevmatsko odpiranje vrat (opcija za PL 40K) omogoča nemoteno integracijo stroja v avtomatski proizvodni proces. Praznjenje s pnevmatskim odpiranjem vrat, ki mu sledi samodejno zapiranje vrat za naslednje lupljenje.

Lupilniki PL so idealni za vgradnjo v celovite in neprekinjene linije za predelavo gomoljnic in korenovk za pranje, lupljenje, rezanje/narezovanje na kocke do 1.200 kg na uro. Postopek nalaganja in lupljenja je centralno nadzorovan

© Frigopak, d.o.o. / Piškotki / rdesign.si